Arbetslösh etsskyddet

Vi skyddar dina pengar – slipp förödande konsekvenser

Vi skyddar dina pengar – slipp förödande konsekvenser

Jobba statligt

A-skyddet

info@a-skyddet.se
Staten erbjuder många viktiga yrken som gör stor skillnad i samhället. Du som funderar på att jobba statligt kommer uppleva att du är med och gör det enklare för alla invånare. Statliga arbetsgivare har alltid ett stort behov av rätt kompetens som kan driva Sverige framåt. Det kan handla om IT-kompetens till internationellt arbete eller brottsbekämpning.

Att jobba statligt innebär att du skapar förmåner för alla som bor i Sverige, du bidrar till att göra Sverige rikare och att du skapar fina relationer med övriga världen. Som anställd inom staten är du en del av hela samhället som gör skillnad för att livet ska bli bättre för många.

Inom staten finns många jobb inom olika branschområden. De fem största arbetsgivarna hos staten är Arbetsförmedlingen, Polisen, Försäkringskassan, Skatteverket och Försvarsmakten. Bara hos dessa fem arbetsgivare finns många olika arbetsuppgifter som tilldelas alla anställda.

Välj ditt yrke

Det finns många förmåner att jobba statligt. Har du en specifik kompetens och kan hitta smarta lösningar i den verksamhet som staten bedriver? Det kan handla om allt från skattesystem, pensionsutbetalningar till trafiksystemet. Det finns statliga jobb utan utbildning och det finns vissa som kräver dokumenterad kompetens.

Hoppa på tåget och var med i utvecklingen av Sveriges välstånd. Det är spännande, utmanande och du är med och skapar välstånd för inte bara en generation utan många fler.

Här kan du se listan över alla myndigheter i Sverige, som kan vara din potentiella arbetsgivare.

Gå med i a-skyddet för trygghet under arbetslivet

Vad händer om du får sparken och om du får för lite i ersättning? Kan du klara dig på en felaktig och för liten ersättning. För att minimera riskerna för felaktigheter går du med i a-skyddet som hjälper dig hela vägen till rätt beslut.

Läs mer och bli medlem här.

A-skyddet

info@a-skyddet.se