Arbetslösh etsskyddet

Vi skyddar dina pengar – slipp förödande konsekvenser

Vi skyddar dina pengar – slipp förödande konsekvenser

Ökad försäljning av Brukarkort för Fordon

A-skyddet

info@a-skyddet.se

Allt fler ser fördelarna med att beställa ett Brukarkort för Fordon

Ett Brukarkort för Fordon reglerar utlåning av fordon där allt fler privatpersoner och företag ser fördelarna i att beställa ett sådant brukarkort-avtal för att bl.a undvika missförstånd och tvister i framtiden. En stor del som beställer brukarkort gör det också för att brukaren av fordonet har registrerade skulder och ägaren därmed vill undvika att bilen beslagtas och utmäts av kronofogden tillsammans med polis.

I flera reportage i medier har vi hört om bilar som beslagtas och utmäts trots att det är en helt annan person som står som registrerad ägare för bilen. Kronofogden har gått ut med uppgifter att om inte brukaren kan styrka att det är frågan om en utlåning av bilen kan vi komma att anse att bilen ägs av brukaren då han eller hon har den i sin besittning.

Vidare har Kronofogden gjort det klart för allmänheten att de inte heller blint litar på vem som står som registrerad ägare för en bil då det fuskas i bilregistret.

Vad är ett brukarkort och vad han ”kortet” användas till?

Brukarkort för fordon är ett samlingsnamn för att täcka samtliga viktiga juridiska aspekter när ett fordon lånas ut av ägaren till en brukare. Brukarkort för fordon kan enkelt beställas på Brukarkort.se.

Här nedan i listan ser du vilka användningsområden ett Brukarkort bl.a har.

Användningsområden BrukarkortBeställ
BrukarbevisKlicka här
Kompletterade bevis till kronofogden och polisen när föraren har skulder för att undvika att fordonet beslagtas och utmätsKlicka här
Bevis på utlåningKlicka här
Avtal självriskKlicka här
Avtal trängselskattKlicka här
Avtal vägskatterKlicka här
Avtal parkeringsböterKlicka här
Avtal fordonsskattKlicka här
Avtal eventuella hyreskostnaderKlicka här
Hyresavtal för fordonKlicka här
FullmaktKlicka här
IntygKlicka här
MedgivandeKlicka här
TillståndKlicka här

A-skyddet

info@a-skyddet.se